Ana Sayfa > Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular

Okulumuz güçlendirme kapsamında olduğundan 1 yıl süreyle geçici olarak GOP Ortaokulu eski binasındayız.

Okulumuza 509 nolu otobüs, Fatih dolmuşları ve Metro GOP durağında inerek ulaşabilirsiniz.

GEÇİCİ ADRESİMİZ: Gökçek Mah. Yaşar Doğu Cad. No: 1 Fatih Sincan/Ankara

(Ankara Sincan İlçesi Fatih bölgesindeyiz. Harikalar Diyarı Parkı ve Fatih Metro istasyonuna yürüme mesafesindeyiz.

Sincan Ahmet Andiçen Mesleki ve Teknik Anmadolu Lisesi Gökçek Mahallesi Toprak Sokak No:12 Sincan-Ankara)

Okulumuzda 3 farklı program uygulanıyor.
Anadolu Meslek Lisesi: Haftada 5 gün, Bilişim, Muhasebe, Büro Yönetimi alanları.
Mesleki Açık Öğretim Lisesi: Hafta sonu 2 gün, Muhasebe ve Büro Yönetimi alanları.
Mesleki Eğitim Merkezi: Hafta içi 4 gün staj, hafta içi 1 gün + hafta sonu 1 gün toplam 2 gün okul dersleri.

2023-2024 Yılından itibaren proje okulu kapsamına alınmış olup puanla öğrenci alacaktır.